O nas

Vrba d. o. o. je v transportni panogi že več kot 20 let in uspešno premaguje vse težave in izzive na trgu, obenem pa se neprestano širi. Podjetje se ukvarja s prevozi v domačem in mednarodnem prometu.

TRANSPORT


V podjetju Vrba d.o.o. z lastnimi dostavnimi in tovornimi vozili omogočamo dostavo blaga v roku 24 ur od njegove naklade. V svojem voznem parku imamo 12 dostavnih vozil znamke Renault Master z nosilnostjo do 1500 kg in 21 tovornih vozil DAF in Iveco z nosilnostjo do 6,6 t. Od tega ima 10 vozil montirane nakladalne ploščadi za lažji naklad blaga.

Vsa vozila so opremljena s sledenjem, tako, da lahko stranka vedno preveri, kje se blago nahaja.

Države v katere največ vozimo so Avstrija, Nemčija, Švica, Italija, Nizozemska, Belgija in Francija. Po dogovoru in potrebah stranke vozimo tudi v ostale države Europe.NADGRADNJE


V zadnjih letih smo na podlagi lastnih izkušenj s terena razširili ponudbo še na montažo nadgradenj za vsa dostavna in tovorna vozila. Naše nadgradnje poskrbijo da so vozila optimalno opremljena, tako da je naklad, preklad in razklad blaga kar se da olajšan. Zavedamo se, da so za dobro opravljeno storitev pomembeni zaščita blaga, udobje voznika med vožjo in nizka porabe goriva.