O nas

Since 1991

O podjetju

Vrba d.o.o. že več kot 28 let uspešno premaguje vse težave in izzove na domačem in mednarodnem trgu transporta ter logistike.

Smo specialisti na področju prevoza zbirnega blaga na območju Švice in držav EU. Poleg samega transporta za vas uredimo tudi vse spremljajoče postopke kot so zavarovanje tovora, špediterske storitve ter uvozno izvozno carinjenje na daljavo.

 

Transport

Z lastnim voznim parkom, ki obsega 12 dostavnih vozil in 21 tovornih vozil, naročnikom omogočamo dostavo blaga iz omenjenih držav v roku 24 ur od prevzema blaga. Od tega ima kar 10 vozil nameščene nakladalne ploščadi, ki omogočajo lažji naklad in razklad blaga. Vsa vozila so opremljena s sledenjem, tako a lahko vedno preverite, kje se blago nahaja.

Nadgradnje

Na podlagi lastnih izkušenj s terena smo našo ponudbo razširili še na montažo nadgradenj za vsa dostavna in tovorna vozila.

Naše nadgradnje poskrbijo da so vozila optimalno opremljena, tako da je naklad, preklad in razklad blaga kar se da olajšan. Zavedamo se namreč, da so za dobro opravljeno storitev pomembeni zaščita blaga, udobje voznika med vožnjo in nizka porabe goriva.

Tomaž Pleša

Tomaž Pleša

lastnik podjetja in prokurist
Logo Nadgradnje

Tiskanje reklamacijskega zapisnika za nadgradnje

Logo Nadgradnje

Tiskanje naročilnice za nadgradnje

Ta spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje uporablja piškotke za funkcionalnost in analitiko. Z uporabo te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.