Prevozi ŠVICA

švica

Potrebujete prevoz v ali iz Švice?

Podjetje VRBA D.O.O.

V podjetju Vrba d.o.o. smo specialisti za prevoz tovora na relaciji Švica – Slovenija. Prevažamo tudi tovor, ki se nahaja na meji s Švico, torej avstrijska Tirolska in južna Nemčija. 

Že od leta 1991 uspešno premagujemo vse težave in izzive na domačem in mednarodnem trgu transporta in logistike.
Ekipa Vrba d.o.o.
Naša ekipa na team bulding (Bled, 2020)

Naša ekipa obsega 50 zaposlenih in vozni park z 12 dostavnimi in 21 tovornimi vozili. Od tega ima 10 tovornih vozil nameščene nakladalne ploščadi, ki omogočajo lažji naklad in razklad blaga. Vsa vozila so opremljena s sledenjem, tako da lahko vedno preverite kje se vaše blago nahaja.

PONUDBA: ŠVICA

Ker Švica ni v EU, je na uvoz in izvoz vezan carinski postopek in pridobitev listin. 

V podjetju Vrba d.o.o. smo strokovnjaki na tem področju in vam svetujemo katere dokumente morate pripraviti za tekoč potek transporta in kakšen je strošek izvedbe operacije. Za vas prav tako uredimo slovensko izvozno in uvozno carinjenje, ki ga uredimo na daljavo brez čakanja. Prav tako lahko za vaše stranke v Švici uredimo švicarsko uvozno in izvozno carinjenje ter tranzitne dokumente T1. 

Vrhunski rezultati so plod dobre organizacije in učinkovite komunikacije, zato si v podjetju Vrba d.o.o. prizadevamo za to, da lahko vsak opravlja to, v čemer je najboljši. Vi poskrbite za proizvodnjo, mi pa za mednarodni prevoz. 

Uspešno dostavljeno!

Hofer

HOFER

Podjetje Hofer je hčerinsko podjetje nemške skupine ALDI-Süd, ki ima okoli 3.600 poslovalnic z živili na treh kontinentih oziroma v 9 državah sveta. 

Orbico

ORBICO

Orbico v Sloveniji je del Orbico skupine, vodilnega evropskega distributerja blagovnih znamk s področja široke potrošnje in kozmetike.

KLET BRDA

Klet Brda je največja pridelovalka in izvoznika slovenskih vin, ki s prepoznavnim slogom osvaja ljubitelje vina doma in kar v 26 državah sveta. 

inles

INLES

Podjetje Inles je priznani slovenski proizvajalec stavbnega pohištva iz Ribnice. Večji del svojih izdelkov izvozi v države EU.

Ne čakajte in nas kontaktirajte še danes

Kontaktirajte nas

V naši prometni pisarni vam bodo z veseljem odgovorili na vaša vprašanja in vam podali dodatne informacije.