Nadgradnje

Optimalna oprema zasnovana na podlagi večletnih izkušenj s terena

Tovorne nadgradnje

Naše tovorne nadgradnje vam bodo olajšale naklad in razklad, poskrbele za zaščito tovora, znižale porabo goriva in poskrbele za večje udobje voznika.

Aluminijasti kesoni s stranicami za prevoz različnih vrst blaga. Zasnovani so s poudarkom na lahkotnosti, zaradi česar omogočajo vozilu večjo nosilnost. Vsi vidni deli so izeloksiranega aluminija.
Aluminijasti keson brez stranic, opremljen s ponjavo odlične nemške kvalitete. Izbirate lahko med različnimi načini zapiranja (zavesni sistem levo/desno, rolo zadaj). Po želji nudimo tisk grafike na ponjavo.
Kvalitetne poljske spalne kabine znamke Lamar in Lamax poskrbijo za voznikovo nadstandardno udobje. Spalne kabine imajo oblazinjeno notranjost, stropno svetilko za osvetlitev notranjosti, avtomobilsko električno vtičnico in še veliko več. Ima možnost priključitve zračnbega grelca.
Izbirate lahko med zgornjimi in stranskimi spojlerji. Spojlerji s svojo aerodinamično obliko zmanjšajo zračni upor vozila do 18 % in s tem zmanjšajo porabo goriva tudi do 10 %.
Hidravlične nakladalne ploščadi podjetja Anteo vam olajšajo naklad, preklad in razklad tovora. Zaradi tega ste hitrejši in bolj učinkoviti.
Nosilnost ploščadi je 750 kg.
Udobna toplota v vozniški kabini med odmori in celodnevnimi počitki. Prijetno udobna kabina celo pred začetkom dela, jasen pogled brez ledu in snega – vse to ob zelo preproti vgradnji in uporabi.

Pri nas se zavedamo, da sta v transportni panogi ključnega pomena hitrost in učinkovitost. Zato smo na podlagi lastnih izkušenj s terena zasnovali najbolj optimalne nadgradnje za lahka tovorna vozila. Ker so izdelane iz aluminija so lahke in minimalno zmanjšajo nosilnost vozila. Po zaslugi aerodinamične oblike pa še poskrbijo, da imate manjše stroške goriva.

PRIMERNE ZA VSE ZNAMKE TOVORNIH VOZIL

Naše nadgradnje so primerne za vse vrste lahkih dostavnih vozil – Renault Master, Opel Movano, Volkswagen Crafter, Mercedes Sprinter, Peugeot Boxer, Citroen Jumper. 

O naših nadgradnjah lahko povprašate tudi prodajalce v pooblaščenih avtosalonih z gospodarskimi vozili.

Avtohiša Real
Avtotehna Vis
AC Kondor
Autocommerce

Ne čakajte in nas kontaktirajte še danes

Kontaktirajte nas

V naši prometni pisarni vam bodo z veseljem odgovorili na vaša vprašanja in vam podali dodatne informacije.

Tanja Pleša

Tanja Pleša


Komercialistka

Logo Nadgradnje

Tiskanje reklamacijskega zapisnika za nadgradnje

Logo Nadgradnje

Tiskanje naročilnice za nadgradnje

Ta spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje uporablja piškotke za funkcionalnost in analitiko. Z uporabo te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.